Bild Orc Personal

Värmetekniker

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 19 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och ca 50 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer och solceller.

Vi söker två Värmetekniker

Värmetekniker - drift

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet (och utbildning) inom drift- och energiområdet eller annan likvärdig erfarenhet. Du kommer bl.a. att arbeta med projektering av fjärrvärmenät samt med drift- och underhållsarbeten inom våra olika distributionsnät för fjärrvärme. Vid utbyggnadsprojekt för fjärrvärme är du vår resurs och ansvarar också för uppdatering av vår anläggningsdokumentation.

Erfarenhet av Autocad är meriterande och kunskaper inom el och IT värdesätts. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl, både i tal och skrift. Du handhar också kundkontakter, besöker kunder vid försäljning inom fjärrvärme och arbetar med tillsyn av kundernas anläggningar (fjärrvärmecentraler).

 

Värmetekniker - produktion

Vi söker en värmetekniker där fokus för arbetet är inom våra produktionsanläggningar för fjärrvärme. Du är utbildad inom styr- och reglerteknik och kommer bl.a. att arbeta inom detta område och för dessa anläggningar. Du kommer att delta i verksamhetens beredskapsorganisation som har en inställelsetid på 45 min och därför ser vi gärna att du bor i Gislaved eller dess närhet.

För mer information om tjänsten kontakta Rikard Bondeus på 0371-589118 eller mail rikard.bondeus@gislavedenergi.se.

Välkommen med din ansökan senast den 30 maj, 2022. Skicka din ansökan med personlig beskrivning och meritförteckning till:

 

Gislaved Energi AB
Box 181
332 24  Gislaved

 

eller till Teamchef värme: e-post: rikard.bondeus@gislavedenergi.se

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.