Värmetekniker

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 22 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och ca 40 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser.

Vi söker Värmetekniker

till vår fjärrvärmeverksamhet för arbete med drift och underhåll av våra
produktionsanläggningar. 

Du kommer att arbeta med drift och underhåll samt optimering av våra värmeproduktionsanläggningar och fjärrvärmenät, samt utföra tillsyn och arbeta med felavhjälpningar.

Du kommer att delta i verksamhetens beredskapsorganisation som har en inställelsetid på 45 min och därför ser vi gärna att du bor i Gislaved eller dess närhet.

Vi tror att du är utbildad inom drift och underhåll och har arbetat med drift av värmeanläggningar. Erfarenhet av reparations- och underhållsarbete är meriterande och kunskaper inom el och IT värdesätts. Du har en god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

För mer information om tjänsten kontakta Rikard Bondeus på 0371-589118 eller mail rikard.bondeus@gislavedenergi.se.

Vi samarbetar med Bra Personal, skicka in en ansökan till dem!

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.