Värmetekniker

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 18 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser.

 Vi söker värmetekniker

till vår fjärrvärmeverksamhet för arbete med drift och underhåll av våra produktionsanläggningar. Du får gärna ha intresse/erfarenhet av processautomation.  

Vi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom Team Värme söker vi nu en utbildad värmetekniker. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi har ständigt kunden i fokus. Vi söker dig som arbetat med drift- och underhåll inom energiproducerande anläggningar.

Arbetet innefattar drift- och underhåll av våra värmeproduktionsanläggningar och fjärrvärmenät. Erfarenhet av arbete inom fjärrvärmeproduktion och distribution värdesätts samt kunskaper inom elkraft och IT. Du utför daglig tillsyn och arbetar med felavhjälpning och optimering av våra anläggningar. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har en inställelsetid på 45 minuter, ser vi gärna att du bor i Gislaved eller dess närhet.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid
Beredskapstjänstgöring

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas
Var god ange löneanspråk

Så ansöker du:
Rekryteringsprocessen sker löpande.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till VD Hans Brunström.

e-post: hans.brunstrom@gislavedenergi.se

Gislaved Energi
Box 181
332 24 Gislaved
Besök: Mårtensgatan 27, Gislaved.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Kontakta gärna Teamchef Värme, Rikard Bondéus tel. 0371-58 91 18

VD, Hans Brunström, tel. 0371-58 91 04

SEKO-ombud finns på arbetsplatsen.