Teamchef värme

Gislaved Energi Koncern AB har totalt 19 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 50 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och laddstationer. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande bransch.

Arbetsbeskrivning Teamchef Värme

Vi söker dig som har energiteknisk bakgrund, både när det gäller utbildning och arbetslivserfarenhet, erfarenhet av personalansvar och projektledning. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Kunskaper inom fjärrvärme, el och IT värdesätts. I arbetet ingår även representation och arbete i olika arbetsgrupper inom kommunen, branschorganisationer och liknande.

Arbetet innebär ansvar för drift och underhåll för våra produktions- och distributionsanläggningar för fjärrvärme. Du planerar, driver och leder arbeten med flera parter, interna och externa samt har ofta flera ärenden parallellt. Du håller kontakt med myndigheter, kunder och leverantörer. Du har god yrkeskunskap och känner till vår bransch och verksamhet.

I vårt företag får du en central roll i företagets ledningsgrupp. Du har en arbetsledande funktion och hanterar personalfrågor inom Team Värme med fyra engagerade medarbetare. Dessutom ingår beredskapstjänstgöring.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid
Beredskapstjänstgöring
Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas

Ange löneanspråk

Så ansöker du:
Sista dag för ansökan är 2022-08-31

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgått. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Bakgrundskontroller kommer att genomföras för kandidater som är aktuella för anställning och i samtycke med sökanden.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till VD Hans Brunström.

e-post: hans.brunstrom@gislavedenergi.se

 

Vill du veta mer om tjänsten kontakta nuvarande Teamchef Värme, Rikard Bondéus.

e-post: rikard.bondeus@gislavedenergi.se