Tekniker

Tekniker inom elkraft

Gislaved Energi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom Team El söker vi nu en Tekniker inom elkraft. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare, Snabbare och vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande bransch med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du möjlighet att ta stort ansvar och tillhöra ett team med god teamkänsla som känner stolthet av att jobba tillsammans!

Om oss
Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och
Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 20 anställda och omsätter ca 250 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 56 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och laddstationer.

Hos oss är ledorden Närmare, Enklare, Snabbare och vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande bransch. 


Dina arbetsuppgifter:
I huvudsak delta i utvecklingen inom vårt lokalnät 0,4 kV – 10 kV. Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

 

  • Till stor del arbeta självständigt under eget ansvar men också i team samt bistå med din kompetens kring elprojekt från projektstart till färdigt projekt.
  • Arbeta delvis med elautomation avseende vårt kraftvärmeverk samt dokumentera i CAD.
  • Utföra elarbeten inom styrning, övervakning och kontroll samt fiberkommunikation och IoT-nät.
  • Ingå i beredskapsgruppen.


Din profil:
Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Du har utbildning inom elteknik på lägst gymnasienivå samt meriterande att arbetat inom elkraftsbranschen.

Vi söker nu dig som har god förståelse för hur ett elnät fungerar och som trivs att arbeta med komplexa frågeställningar och är lösningsorienterad. Har du arbetat med högspänning så är det meriterande. Har god förståelse för övervakning, styr- och reglerutrustning och tror att du har arbetat en del inom industrin. 

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en god initiativförmåga, självständighet och samarbetsförmåga med övriga kollegor. Vidare är du som person ansvarstagande, strukturerad, vågar fatta beslut inom dina befogenheter och vet värdet av god service och kvalitet. 
Du innehar B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift samt bor inom ca 6 mils radie. 

 

  • Placeringsort: Gislaved
  • Arbetstider: Dagtid
  • Beredskapstjänstgöring
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Låter det intressant? 
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Energi Elnät AB med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.