svenskenergibild 1

Vi söker Elnätschef

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår elnätsverksamhet i ett bolag som präglas av våra ledorden Närmare, Enklare, Snabbare!

Om Rollen

Gislaved Energi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och vi söker nu en Elnätschef. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare, Snabbare och vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande bransch med goda utvecklingsmöjligheter.

Hos oss får du möjlighet att ta ett stort ansvar och känna stolthet av att jobba tillsammans.

I vårt företag får du en central roll i företagets ledningsgrupp. Du har en arbetsledande funktion och hanterar personalfrågor inom team EL med nio engagerade medarbetare.  Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Arbetet innefattar ansvar för el-, IT-avdelningen, gatubelysning och elproduktion. Dessutom ingår beredskapstjänstgöring.

Din Profil

Vi söker dig som har elkraftteknisk bakgrund både när det gäller utbildning och arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av personalansvar och projektledning. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Kunskaper inom el och IT värdesätts. I arbetet ingår även representation och arbete i olika arbetsgrupper inom kommunen, branschorganisationer och liknande. Har du behörighet i auktorisation A är det meriterande.

Du planerar, driver och leder arbeten med flera parter, interna och externa samt har ofta flera ärenden parallellt. Har kontakt med myndigheter, kunder och leverantörer. Du har god yrkeskunskap och känner till vår bransch och verksamhet. Behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi Erbjuder

Vår vision: Närmare, Enklare, Snabbarepräglar vårt sätt att jobba. 

Den lokala förankringen och närheten gör att vi kan fatta snabba beslut. Vårt bolag präglas av en positiv och familjär stämning och vi är en trygg arbetsgivare med god ekonomi.  Vi expanderar mycket inom fjärrvärme och elnät och här finns möjligheter att vara med och påverka och utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap, vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sören Holmlind på 0706 – 70 25 52. Vi träffar kandidater löpande och ser fram emot din ansökan snarast.

Om Gislaved Energi

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Elnät AB har totalt 21 anställda och inom våra bolag omsätter vi ca 250 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 56 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och laddstationer.

Länk till ansökan: Elnätschef - Stella (stellaab.se)