Transformatorstation sommar (1)

Elkraftstekniker

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 19 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 50 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller.

 

Vi söker elkraftstekniker

Dina arbetsuppgifter

I huvudsak delta i utvecklingen inom vårt lokalnät 0,4 kV – 10 kV samt gatubelysningsnät. Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

– Till stor del arbeta självständigt under eget ansvar men också i team samt bistå med kompetens kring elprojekt. Ingå i beredskapsgruppen.

– Utföra elservicearbeten och besiktningar ute hos kund.

– Arbeta med underhåll, besiktningar, övervakningsutrustning, drift och styrning av vårt lokalnät och vår gatu- och parkbelysning.

– Kontakt med elinstallatörer gällande föranmälningar och andra förfrågningar inom elnät och ledningsutsättning. 

Din profil

Du har utbildning inom elteknik på lägst gymnasienivå samt meriterande att arbetat inom elkraftsbranschen.

Vi söker nu dig som har god förståelse för hur ett elnät fungerar och som trivs att arbeta med komplexa frågeställningar och är lösningsorienterad. Har god förståelse för övervakning, styr och reglerutrustning.  Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb tillsammans med engagerade kollegor. Hos oss får du möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas i din yrkesroll samt möjlighet till att få ta C-körkort.

God teamkänsla i ett härligt gäng där våra anställda känner stolthet av att jobba tillsammans! 

Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och vågar fatta beslut inom dina befogenheter. Du värdesätter ett bra bemötande och håller god kontakt med kollegor och kunder.

Du innehar B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift samt bor inom en 6 mils radie.

 

Information lämnas av Teamchef El Mattias Svensson, mattias.svensson@gislavedenergi.se

Tel. 0371-58 91 15.

 

Välkommen med din ansökan senast den 30 april, 2022. Skicka din ansökan med personlig beskrivning och meritförteckning till:

 

Gislaved Energi AB
Box 181
332 24  Gislaved

 

eller till Teamchef El: e-post: mattias.svensson@gislavedenergi.se

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.