Transformatorstation sommar (1)

Elkraftstekniker

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 19 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 56 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare, Snabbare och vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande bransch.

 

Vi söker elkraftstekniker

Dina arbetsuppgifter

Som Eltekniker hos oss kommer du vara en del av teamet som i huvudsak deltar i utvecklingen inom vårt lokalnät 0,4 kV – 10 kV samt gatubelysningsnät. 

Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

  • El-servicearbeten och besiktningar ute hos kund.
  • Underhåll, besiktningar, övervakningsutrustning, drift och styrning av vårt lokalnät och vår gatu- och parkbelysning.
  • Kontakt med elinstallatörer gällande föranmälningar och andra förfrågningar inom elnät och ledningsutsättning.

Till stor del är arbetet självständigt under eget ansvar, men du ingår också team där du bistår med din kompetens kring el-projekt.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Din bakgrund

Du har utbildning inom elteknik på lägst gymnasienivå och du får också gärna ha arbetserfarenhet inom elkraftsbranschen.

Du behöver ha god förståelse för hur ett elnät fungerar och du trivs att arbeta med komplexa frågeställningar i vilka det krävs att du är lösningsorienterad. Har ser också att du har god förståelse för övervakning och styr och reglerutrustning. 

Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och vågar fatta beslut inom dina befogenheter. Du värdesätter ett bra bemötande och håller god kontakt med kollegor och kunder.

B-körkort krävs.

Vad Gislaved Energi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb tillsammans med engagerade kollegor. Hos oss får du möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas i din yrkesroll samt möjlighet till att få ta C-körkort. Vi är ett härligt gäng som  god teamkänsla och vi känner stolthet av att jobba tillsammans.

Vi hoppas nu att du som läser detta vill utvecklas tillsammans med oss och du är varmt välkommen att söka tjänsten.

Om du är mer nyfiken på vad som händer på Gislaved Energi så klicka gärna i dig på denna länk:

https://www.energi.se/artiklar/2022/april-2022/gislaved-bygger-energipark-for-produktion-av-el-och-vatgas/

Kontaktperson

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB,
lena.brantberg@brapersonal.nu, 070- 350 89 09

Mattias Svensson, Teamchef El, Gislaved Energi Elnät AB
mattias.svensson@gislavedenergi.se.

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast. 

I rekryteringen samarbetar Gislaved Energi med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Gislaved Energi Elnät AB. 

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.