Ekonomi Kundservice Tjänst

Ekonomiassistent och Kundservice

Ekonomiassistent och Kundservice
Gislaved Energi strävar och fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och nu utökar vi vår marknads- och ekonomiavdelning med en medarbetare inom Kundservice och ekonomi. Vi söker en engagerad individ som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta utveckling. I denna roll kommer du att vara en viktig länk i vårt kundserviceteam och samtidigt arbeta med ekonomiuppgifter för våra olika bolag.
Ledorden Närmare, Enklare, Snabbare präglar vår verksamhet, och här får du möjlighet att ta stort ansvar och tillhöra ett team med en stark gemenskap och stolthet över att jobba tillsammans i en spännande bransch med goda utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av tre dotterbolag, Gislaved Energi Service AB, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Vi har totalt 23 anställda och omsätter ca 250 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 56 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och laddstationer. Vi är det lokala energibolaget. Med enkelhet, närhet och service vill vi vara det naturliga valet för el, nät, ljus och värme i Gislaveds kommun.

Om tjänsten
Vi på Gislaved Energi söker en mångsidig individ för en unik möjlighet - en kombinerad roll som omfattar både Ekonomiassistent- och kundservice. Denna tjänst är uppdelad i två viktiga delar där du kommer att vara en nyckelspelare i vårt team och samtidigt få chansen att utveckla både dina kundrelationer och dina ekonomikunskaper.
• Ekonomiassistent:
Som Ekonomiassistent kommer du att hantera en rad ekonomiuppgifter för våra olika bolag inom koncernen. Du ansvarar för löpande redovisning, avstämningar, leverantörsreskontra och kundinbetalningar. Vidare navigerar du i ett flertal olika system och din noggrannhet och förmåga att arbeta i olika ekonomisystem är avgörande för att säkerställa en smidig och effektiv hantering av ekonomiska processer.

• Kundservice:
I rollen som Kundservice är du ansiktet utåt för Gislaved Energi. Du kommer att vara den första kontaktpunkten för våra kunder och ansvara för att ge en förstklassig service via telefon, mejl och personliga möten på vårt kontor i Gislaved. Din uppgift är att vårda och stärka våra kundrelationer genom att hantera avtals- och fakturafrågor samt lösa eventuella utmaningar som våra kunder står inför. Vi letar efter en kommunikativ och serviceinriktad person som trivs i en dynamisk miljö och brinner för att hjälpa våra kunder.

Om dig
Vi välkomnar både erfarna och nyutbildade kandidater till denna nya och spännande roll. Viktigast är att du är engagerad, ambitiös och villig att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i en dynamisk och utmanande miljö där ingen dag är den andra lik.
Dessutom är du lösningsorienterad, självgående och besitter en naturlig talang för att kommunicera och hjälpa människor. Din förmåga att strukturera ditt arbete, din nyfikenhet för att utforska nya möjligheter och din noggrannhet i detaljer är avgörande för att lyckas i denna nya roll.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en rad förmåner för att säkerställa din trivsel och framgång i rollen. Som en del av vårt team får du tillgång till en stimulerande arbetsmiljö där vi värdesätter varje medarbetares bidrag. Vi erbjuder också omfattande introduktion och kontinuerlig utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att blomstra i din nya roll. Utöver detta får du möjlighet att vara en del av en stor gemenskap av kollegor som delar din passion för att göra skillnad. Vi är ett team där samarbete och stöd är nyckeln till vår framgång, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår företagskultur där varje medarbetares prestigelöshet lyser starkt.

Rekryteringsinformation
Varmt välkommen med din ansökan till denna spännande roll hos oss på Gislaved Energi! Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig och fortsätta vår resa mot en hållbar framtid.
I denna rekrytering samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, och vår rekryteringskonsult, Anela Drndo, står till ditt förfogande. För mer information eller för att diskutera rollen och vårt företag personligen, är du varmt välkommen att kontakta henne via telefon på 0737–019453 eller via e-post på anela@purplerekrytering.se.