Skärmbild 2024 03 04 082227

Vi vill veta vad du tycker om oss

Just nu genomför vi på Gislaved Energi en kundundersökning.

Under mars och april månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående Gislaved Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Olyckligtvis har vi samtidigt kunder som har blivit uppringda av oseriösa aktörer som i vårt namn ber kunden att logga in på sin bank för att kontrollera betalningar. Detta tar vi på största allvar och uppmanar alla våra kunder att inte prata om vilken bank de har eller logga in på uppringarens uppmaning. OBS Intervjuarna som genomför vår kundundersökning och vi som företag ringer aldrig upp dig och ber dig logga in med din bankdosa eller ditt bank-id på din bank!

Förra gången vi genomförde vår kund undersökning var 2022. Då rankade våra kunder våra absoluta styrkor som Leveranssäkerhet, Bemötande, Tillgänglighet, Kompetens och Tydlighet.