Kamilla Florentzson Energiingenjör TEL:0371-589114 kamilla.florentzson@gislavedenergi.se

Solceller

Gislaved Energi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar.

Gislaved Energi erbjuder nu i samarbete med solcellspartners nyckelfärdiga solcellsanläggningar. En nyckelfärdig anläggning innebär att vi tar hand om allt fram till det sitter en färdig solcellsanläggning på ert tak. Att montera solceller på ditt hus innebär flera fördelar.

Du får lägre elkostnader och blir mindre beroende av stigande elpriser. Du får bättre kontroll över din elkonsumtion samtidigt som du gör en insats för miljön. Vi arbetar i Gislaved med omnejd.

Vill du ha mer information, rådgivning eller hjälp med din framtida solcellanläggning fyll i intresseanmälan eller kontakta oss på Gislaved Energi så kan vi hjälpa dig.

Vad är solceller?

Solceller är paneler som omvandlar solens strålar till elektricitet, som kopplas till ditt elsystem, det vanligaste är att de är placerade på tak eller i stora solcellsparker på marken, men det finns också lösningar för fasader.

Solcellerna tar emot solens strålar som omvandlas till elektricitet i form av likström. En strömkabel går sen från solcellerna till en växelriktare som gör om elen till växelström med 230V som sen kan användas i din fastighet.

Elproduktionen är helt tyst och kräver nästan inget underhåll. Produktionen är som högst mellan mars och oktober och en klar sommardag produceras det som mest medan det en mulen vinterdag knappt produceras något alls.

Elen som produceras i din anläggning går först till din fastighet, men om du producerar mer el än du använder kan du antingen sälja ditt överskott eller lagra ditt överskott i ett batteri.

Solceller är ett långsiktligt och hållbart alternativ som ger mycket liten miljöpåverkan och nu kan du köpa din solcellsanläggning via oss på Gislaved Energi.